lalala

Sunday, November 14, 2010

-GENTLEMAN-

yeah .setelah lame xberus gigi,stelah lame x pegi mandi,stelah lame xservis muke gune kiwi,stelah lame xcuci bijirin di mate.akhirnye UNCLE berjaye mengupdatekan blog ini dgn bangge dan jayenye.mekacih kpd sume yg telah membace blog sy tqvm diucapkan......

.sgale nasihat yg dilemparkan amatlah bermakne.thx.

pernah x korg belagak mcm gentleman??korg taw x gentleman tu mcne org nye?gentleman ni selalu awek2 ckp selalu baik atau bahase santifiknye hensem,skunk uncle xsuke beleter panjang so uncle tros jela share ape ciri2 untuk mnjadi gentleman.tp korg pasan x manusie ni kalo kite cite bende yg btol dyorg xnk pcaye,tp kalo kite cite mende yg salah dyrg msti pcye so kite celoteh la bende yg salah..okay??peace

antare calon untuk mnjadi gentleman,

prihatin
kalo korg tersempak dgn awek tgah bwk buku beriban2 tolonglah buat2 langgar dye,,pastu wat2 slow-mo ah bangun...sdg awek tu mngeluh sakit mgharapkan petolongan seorg gentleman...lantas korg bangun halekan senjate rahsie ke blakang jgn lupe bg POOOOT! skit kat muke dy..kompem jato hati punye lah..
p/s-sblum tu pastikan mkan telor 1/2 masak 4 bijik.

romantik,
kalo korg nk sgt ciri2 romantik kat sini..uncle xley bg sgt ah..sbb ni ilmu sulit ni..kalo uncle bg korg mcne unlce nk cari makan?tp xpe la uncle gtaw jela sikit..mcni kalo korg  bru  abis date ke discuussion ke meeting ke..ape kate korg tumpangkan awek korg tu o kwn2 wanita tu...pastu apa lagi wat2 la rosak kete kat tgah2 jalan kosong ke ,kubur cine ke,hutan simpanan ke,gaung curam..selang sejam ke sehari ke..korg ckp ah kat dy..'april fool"..kompem penyepak dgn pnumbuk tu akan dilayangkan sbg tande cinta suci yg diberi..

disiplin,
bedisiplin ..ok andai kate ade wat janji pasti kan korg lmbt stengh jam,lagi chantek kalo sejam lmbt...sbb ape gurls ni memang suke mnggu...lagi lame lagi dyorg suke...pastu dtg2 wat muke innosence..bile tny sbb ape lmbat..huh yg ni korg kne mnipu sunat skit ..ckp la korg kua dgn pompuan laen...pastu korg tgok ah merah muke dy..btape dyorg bsyukurnye dpat romeo mcm korg..alhamdulilah la kan..

setie,
yes ..gentleman perlu stie kpd yg empat..dan yg empat perlu setie kpd gentleman,care2 nk dpt awek gentleman ni sng je.,..kalo korg ragu2 sgt dgn awek korg ni..takot dikebas org..pastikan  muke awek korg lebey kurg dgn tongkang pecah,haa kan snang mcm tu...kalo awek mcm 2  pon ade org nk kebas..dasar ko memg loser la der..

amanah,
hmmm,....mcni la..korg tatkale bedue korg taw x ade instnct yg kuat ...misal kate tym korg bedue ni lah korg nk tunjuk kuat..tym tu jugak lah korg nk jd hero sepenuh mase..n tym 2 jugak la duit korg dah mngalir mcm air.misal kate .tym lepak kat kdai mamak ade je si balak sound stepek kat mane2 mamak tu sbb muke dy mcm awek korg..hmm xpatot tol...mcni la ape kate korg amanah skit dgn awek korg..asal bedue je mesti kua makan ,xpon karoke ,xpon wayang etc..ape kate korg bwk g kilang sembelih mayat ke...kompem awek korg respect ah!(ape ni xde kaitan pon.damn i hate u UNLCE!)

jujur,
jujur dgn amanah ni sbnarnye adik bradik la ye....korg jgn  sgan2 nk luah kan ape yg korg rase kat si gadis...luah kan je..misal kate kalo awek korg bebau yg kurang mnyenangkan ..sound je "yang tau x ??kat kg. i ni ade babi..babi ni punye bau same je mcm yang...so bile abg jmpe yang tringat le kat babi tu.."..kalo awek korg xckup mekap ..ckp je muke  dyorg mcm udang xcukup bulan...remember la ye kasih syang antare pasangan wajar dijage ye tuan puan..bak kate org tue "kebahgiaan  sebuah pasangan dtg dr kejujuran seorg insan"...


ok stakat tu jela hari ni,,
ingat taw ape yg uncle aja...demi mase dpan besame..

p/s-sebenarnye uncle tgah tension.kasut dy kne taik kucing ..so dy pon mngarut la bukan2..segale kesulitan amatlah dikesali..

No comments:

Post a Comment