lalala

Monday, January 31, 2011

oh my "SPIDER G"

ok skunk malas nk muqadimmah dgn korang...sbb ape.

asal minah2 manepon kat mesia pny blog gua usha kalo lame x update mesti kua ayat ni.,..

*eiihh rindu nye kat blog i ni..ase nk pelyok kuat2 je..xoxoxooxxo*
*lame nye x update blog ni..dah besawang plak..*(pdhal blog mane yg pnah ade sawang..dasar bute IT btol)
*emmm my blog..kau je la yg setie kpd ku tiada yg laen*(maklumla bru lpas putus membunga)

udah2 cukup2!..membulu gua membaco ..setap perincian korg sume xkene sume xmasuk kapla mcne blogger mesia nk maju..hehe sori gurauan pagi org kato.....(eleh UNCLE ckp org.. awk punye blog ni itik kambing pon xnk bace la! )

ok2 lets get to the point tajuk diskusi kite pd hari ni adalah lelaki kachak awek haprak...

mcm ni cite dy...satu mlm ni ...gua bersame rakan2 bisness partner gua..
nk cari hantu kat taman2 tasik..
standard la hantu kat KL ni skarang memg lepak tasik..sbb kat kubo x happening kate dyorg..

namun niat kitorg terhenti sbb ramai kapel2 sebok bercumbu dan bersumbu pulak..(potong betol la dyorg tgah2 mlm jugak nk bedating)

so tepakse la tuka niat..daripada cari hantu baek kaco kapel2 ni..

gua memg suke kapel2 ni besembang..maklum la kanak2 mcm gua xde hiburan..xmatang bak kate gadis2..

memg banyak kapel verstail bersepah kat tasik ni..stengah tu awek hot mcm kristina agulera balak lembot mcm aloe vera...ade pulak balak dah sasa,ensem menarik full package bak kate gadis tp skali tgok awek beliau.....ish3 ish3ish3....badan taf ,bulu kaki beriban2,gincu da mcm cat tanah,tangan dy besa beb kalah balak dy..yg important skali suagghha diaaa.skali cik tuan puan mendengaq insyallah lari 400km nonstop...,,apesal la laki ni..mcm da xde awek yg betol2 awek plak kat mesia ni... mcm2 la dunia ni..

so kitorg tepkse cari port cantek sbb xnk bg dyorg nmpak..sambil mendengar pebualan antare satu kapel betuah yg kitorg pilih mlm tu..(yg ni betol2 kapel taw xde unsur2 homo-sexual sperti kapel2 yg laen)

si balak : yang u memg mulia kan sanggup trime i ..walopon i ni xensem..tp u tetp trime i

si minah : u ni x baek ckp mcm 2 aww..stiap org ade lebih ade kurang..cthnye u x ensem tp u pandai..

si balak : yela..kan ramai je kat lua 2 laki2 yg ensem kacak sasa,tampan mcm UNCLE G..tp u tetap pilih i..(hehe ni ade unsur tokok tambah jgn pcaye sgt)..

si minah : u taw x pecintaan kite ni complete..u xensem..i tomey..u pandai tapi i ni bangang skit..cube kalo kite dpat beby nti akn tomey mcm i n pandai mcm u..

si balak : emm ye x iye jugak pandai u ni pk panjang..ni yg i saaaaayyyyyang kat u lebih ni..meh sini my baby xoxoxoxoxooxoxoxoxo(adegan ni 18sx n x seswai ntok korg)

lpas tu gua gelak xkaver tekantoi tros gua dgn kapel 2...wakakkaa..
tp gua x menggelabah..gua jalan dgn tampan kearah kapel tesebot
lepas tu gua explain kat kapel 2...

UNCLE G the machoman pon besuare" akak abg sori terganggu..tp ape kate kalo abg akak dpt beby nti xsperti yg diimpikan...cthnye muke mcm abg yg xensem n bangang mcm akak???"

setelah gua bg kuiz 2 muke dyorg pucat ..mcm susah je soalan yg gua bg td..
gua yakin selang beberape minit dyorg kompem putusss...lpas tu mesti awek 2 tertanye2 siapekah mamat ensem kacak,tampan lagi bijaksana ini..

maklomlah superhero xley dedah kan identiti..nti bnyak admirerrrr beliau...alaaaa mcm spiderman la der..

begitulah cerite gua sbg hero yg menegakkan kebenaran ..



p/s-sbnarnye lpas gua bg kuiz 2..gua  kne hambat dgn brader tu..saje xnk bgtaw kat atas nti jatoh reputasi gua...

Saturday, January 29, 2011

Sampah Masyarakat

aku sedih skarang...

tesebut la al kisah my B.F.F. ..atau saintifiknye ' membe baik gua'..satu hari dulu kalo nk kua mane2 je ..gua je lah BFF dy..tgah mlm kul 12 kalo jamban dy nk tepecah gua jugak tlg tmankan(nk membuang najis besar),dala bau stok ikan paus pon bole mampos....nk jlan2 mane2 celah utan simpang mane mesti ajak gua..tym makan??apetah lagi ..menu makan dy pon gua dah hafal...kalau xde sambal belacan perise udang mamat ni kompom xley makan pny,,bagila ciken chop ke lamb chop ke kalo xde sambal belacan tu..dy kate bg "kucing jela mkanan tu"

rambot...masing2 botak..stylo sbb tym 2 kitorg pmalas sikat rambut ..  ,fashion???kitorg ni hepi go lucky g mid valley pon pkai boxer dgn singlet..kalo g makan boxer je baju xpakai..kalo g maen futsal??kasot bola je boxer gan baju xpayoh!kalo g class??lu pk la sdiri der.

nk usha gadis???hahaha ni my fav. sbb kitorg ni penyegan..muke je gengster stok pecah kete..tp hati semut pijak pon bedarah..kalo berdue kebertige ke..selambe je tego gadis no hal..siap tny name ,nombor,name mak tiri..complete biodata..kalo sorg2 hemmmm hampeh!  ..betol..xtipu korg..gua ingt lg tym presentation english..membe gua ni tersasul sket jela..cikgu gua marah sket je pon..dy balik mnangis mcm bapok..gua jugak jd peneman dy..walopon tejatoh saham kehenseman gua..maklom la mamat ni mnangis mcm baru lepas kene rogol la plak...siap sental hingus kat baju gua..tapi xpe gua biase sangat...

pendekkan cite..mamat ni lah BFF gua..segale pahit manis kelat itik sume kitorg share..(tp manis banyak ke gua yg kelat itik tu sume membe ak yg telan)..hehhe.

segalenye berubah sejak sorg gadis pertama dtg dlm hati si dia...fulamak..berubah 360 degree  beb..rambut kalo dulu botak skunk dah mcm dafi AF7..kalo dulu care jalan mcm stphen chow skunk dah ubah mcm TAIO CRUZ..gua bangge sket kat dada ade improvement kat mamat ni..kalo xselamenye la die loser.(kutuk org #1)..tp malangnye gua bukan lagi mamat BFF dy..xde lagi mamat booty call ajak g jamban..xde lagi mamat nk ajak g hutan cari antu tiap2 mlm sabtu..xde lagi mamat nk sental hingus kat baju gua..sunyi je rase nye xde mamat tu..

satu hari gua tersempak membe gua ni dgn sorg gadis(grlfren dy la kot)..gua tego la dy ..tym 2 kat shopg complex peergh!!!mcm artis siot..gua pon dgn muke hingusan,jalan mcm stpehen chow ..pon tego la dyorg(dlm ati gua bangge gile kwn gua da jd artis)
tp dyorg xbalas teguran gua..gua pon g la lagi tapi kalini gua menjerit kaw pnyer!satu shpng cmplex pandng kitorg..gua tarik bahu dy dengan lembut umpama tangan menyapa seorg sahabat ..
tapi malangnye..........................................................


dy balas dgn tolakan kasar..sejurus menderus menolak aku sehingga tesungkur rebah aku ke tangge..

"eeiiiy hape dy ni??helekeh nye???kwan u ke??auww mcm hucing hurap plak"tanye si girlfren membe gua (maaf ek huruf 'S' kat atas kne tuka dgn 'H' sbb awek dy sengaw).
"xtaw i...dala jom grak"tenang jwb membe gua..

gua tekejot dengan sikap kwn gua..tp xpe gua rase gua makin berotot 2 yg dy xcam gua..lalu gua bangun dan sergah kearah bahu mamt tu..

"wey kwn lame gile xnmpak ko?mane ko mghilang .beb!"gua rindu tgkap leleh arr kat lu"selambe je gua tegur

dengan keras dy mendengus..

"wey ko jgn kacau aku bole x??ko ni sape? sape kawan ko???dgn rupe selekeh entah2 anjing pon xsgup kwn dgn ko.skang ni ko angkat kaki ko blah la wey SAMPAH MASYARAKT!!!!.."pekik membe aku..sambil tu awek dy wat muke mcm nk terkam aku plak..gigit muke kang bru taw

sejurus gua dengan hanya berboxer dgn bersinglet dimalukan dikhalayak ramai..satu shopg complex memberi tumpuan kpada gua..tebal beb muke gua dala kat jusco 2 ade awek beriban2 ..tp gua bukan malu dgn awek yg beriban2 gua malu dgn diri gua..

lalu bejalan la seorg stephen chow dengan muke kaver mnangis kua dari shopg cmplex tersebut...sedih beb org buat mcm 2..

inilah kisah cerita seorg insan yg pernah hadir menggelarkan dirinya sebagai sahabat dlm diriku dan sanggup melabelkan diriku sbg SAMPAH MASYARAKAT  sblum pergi..


p/s-sori la ek gua emotional skang so xde post2 yg fun n funky wat smentare waktu sori guys ladies..