lalala

Sunday, July 31, 2011

LAST POST.ever...

Ye memang sedih nk dikabarkan pada berite ape lagi kate-kate mahupun bicare.,...seperti sediemaklum blog ni telah ditubuhkan awal february yg lepas...dan skarang setelah mendapat undian
dan sambutan yg dingin dr pihak penerbit dan pengarah ...dan setelah itu wa rase wa kne undur diri..

yela nk bagi laluan kepade blogger2 laen tampilkan diri...1st of all sape yg request nk jd follower tp wa xapprove 2 i am sory sgt2 kay..
(IM SORRY)"mcm si bangang amir maharaja lawak" ...

ok last skali ni la tajuk post wa yg last dan abadi...tajuk dia kisah seorang katak...

disebabkan wa nak off duty..wa kasi bedtime story kat u all.hehe

PADA SUATU HARI>>>BURUNG2 pun BERKICAUAN MENYANYI..ade yg bekerje,ade begembire..

namun ade jugak AHHHH~~AHHHH AHHHHH~~lega seekor katak yg leka mengorek pusat tanpe mghiraukan alam sekitar.dan tidak lama kmudian hummmmm!!!mencium jarinye yang penuh dgn daki beliau...

ini lah telatah seeko katak yg kebosanan..ape yg die wat cume nye melompat dr daun ke daun yg lain... sambil tu bemain perot nye yang gomel..

namun,satu hari ade ikan keli ajak berenang..tapi si katak ni takut nak berenang..
ikan keli dgn kompidennye suh katak duk belakang badan dy..

pelahan2 katak ni belaja berenang dr si ikan keli..maka timbullah detik2 pecintaan antare katak dgn si ikan keli..makan besame..tido dyorg bemanje dgn misai si ikan keli...si ikan keli plak maen dgn perot katak..eleh manje plak..

namun lame kelamaan ikan keli terase bahawe si katak ni hodoh bebenor..yela dgn perot boroi ,,mata tebeliak ..pastu kontrol macho nyanyi lagu negaraku tgah2 ujan...
dlm hati si ikan keli ni mnyampah kat si katak..yela jatoh la market si ikan koli ni....satu hari ikan keli ni nk prank si katak ni...

maka si ikan keli ajak si katak ni dgn beriya-iya nye berenang sambil nyanyi lagu negaraku..katak ni pon syok la sebab dia taw si ikan keli ni la satu-satunye fan #1 kat album negaraku die tu.

maka mereka pon berenang sampai kat lumpur2 si ikan keli pon cakap dia xtahan nk pi berak..katak pon bg la dia pi tandas...make laju lah si ikan keli ni berenang jauh meninggalkan si katak..

tanpe si katak sedari kawasan lumpur tu tempat ular-ular sawe mengawan..so lepas ular2 tu mengawan kompem la dyorg lapar..bile lapar kompem la terjah makanan...

-make selang beberape minit..

ikan keli melihat kelibat kawannye buat kali terakhir sebelum dimakan oleh ular sawe yg sudah puas begomol dgn nafsu masing2..

zrassss !!!beduyun ular sawe menerkam si katak...make puas la hati si ikan keli...baru la si ikan keli merasekan diri die hebat ,angkuh lagak.,dapat memuaskan hati beliau..

namun begitu...hehe..si katak ni punye luck la..org putih ckp..sbb dgn wajah dy yg hodoh ni..ular2 kat situ xde selere nak makan..yela binatang zaman skang ni moden..nak makan fish n chip je..

ON THE OTHER SIDE.selang beberape kilometer..kedengaran tangisan si ikan keli..ghupe-ghupenye(rupe-rupenye)..ikan keli tejerat dgn jala nelayan..menjerit si ikan keli..mengelupo..ntok mlepaskn diri..
namun suarenye dihindarkan oleh ikn keli lain yg bebas brenang kat sane..

make tatkala si pemancing nak tarik jala ...ikan keli ternampak sang katak yg buncit...dgn selambe katak nye korek idong pastu berenang kuak lentang sambil nyanyi lagu feberet kat si ikan keli..
kasi panas kat membe..

NAMUN ,scare tetibe si katak melompat keatas tangkal jale pmancing tu..

lepas tu ape lagi """tokojot mak ekau la "kate si pmancing..dgn keadaan tekejut tradi tanpa disedari jala yg ditarik, lucut di tangan si pemancing...maka secara langsung bebas la sang ikan keli
tersebut..
lalu si katak ni dtg dgn slamber die tarik jale kat si ikan keli tu supaye ikan keli bole berenang..

lalu si katak ni cucuh rokok sebatang then blah mcm hero...pergh time 2 ikan keli mule ah nak pujuk muyok..namun katak the legend terus pegi menghindari gangguan buas si ikan..sejurus selepas itu lagu hafiz noktah cinte pon berkumandang..dan hujan terus mnyanyi bersame..

-the end-

morale of the story..every cloud has it silver linings..haha xde kene mngene plak..ok so kalo u all paham crite ni..jgn la abaikan dyorg..meskipon dyorg 2 maybe mmbosankan , loser , buncit mcm polis pancit ..xbehave n etc..sbb at last dyorg ni gak yg akan tlong korg..so u all kipas susah mati wa slame ni..wa harapkan u all akan terus mnyokong wa dengan membank-in kan wang kpd akaun wa..hahaha..

hehe btw slamat berpuase guys kalau ade salah silap harap diampun..k2 i c u next..

fareWELL U ALL!-ikhlas dari MR.G!-

p\s-boring la menulis tapi xde income...mcm wat keje bangang plak...boring2..hehe..selamat berpuase kpd yg puase..

Wednesday, July 13, 2011

MELAYU???ape tu??

yeyeye..sy da bosan da muak dnga baju kuning mati la..baju merah patah kaki la..baju ijau sembelit..baju itam tecekik tahi la..waaaa bosan bosan muak ,,,bengang ku..ikot ati malas ah ak nk tggal kat mesia ni..sib bek bill clinton suh ak stay jage bdak2 kat malaysia ni...haish..haha mcm bese la Ucnle(eje uncle pon da salah ekoran dr jarang update blog..)..mcm bese ah ini hali wa mao cita pasai awek fb ni...bese la i kan cite gua pasal awek jela mane ade pasal epal pulak....

nk diikutkan cite...wa ni memg tekenal dah dgn matkutip* ....wa pon xpaham la asal dyorg gelar wa mcm tu..nk kate wa ensem memey x lah..nk kate tough ape lunch-auff...yela skang ni wa dah seda diri skit..kalau dulu tu,,tym skolah  cikgu ckp sape ensem angkat tangan ush aku la org 1st skali angkat..xnk kalah..kalau dulu ade acare lontar peluru ke lontar katak ke..memey aku la org 1st dtg padang..siap pakai sleeveless saje nk tayang lemak kat awek..yg paling wa tegelak skali tym wa nk lontar pluru wa tekentut kus-kus tapi mcm bese ah..pndai kentut pndai kaver,,ingatkan dpt kaver  rupenye ade gadis dnga..

tp sib bek awek tu ckp ckp"kentut bau mcm tuan xde bezenye"..kalo nak diikotkan bau ak tym tu bau perfume HUGO BOSS ..maknenye kentut ak tu wangy la ,korg jgn sala paham lak..

...tapi   tapi    tapi   ....itu dulu...

skang setelah dicurah dgn pngalaman tntang gadis2 ni..entahla..kdg2 muak..kdg2 bminat pastu mnyampah..as a conclusion ak sndiri pon xpaham tntg gadis..tp wa pham ape yg ade kat diri ak ni..

ak share sket gan korg gan awek2 yg biase nye wa knal..mcm bese la baru lpas add ..dy apprve ..pastu post la kat wall thx...ak pon da bangee la,.sbb slalu nye org yg ckp thx ni dy msti rase thutang budi pnye..

so,
wa pon on la chat gan dy...mcm bese la ..tny name suke makan ape ..kucing berak kaler ape..anak ade bape..blah blah blah..(mostly dlm 30 min ak chat gan dy..)tetibe komfirm dan jaye nye lah...msti dy tny mane dpt profile fb ni..

wa pon jujor la ckp la random je add...dy pon maki2 ckp kat wa ingat dy pompuan murah la ape lah..pdhal awal2 wa tgok status dy in a relationship..watpe ak nk pk mcm tu plak..aduyai..

lalu wa pon .ppffttttt..ape lunchauff...td siap baek punyaaa lg dy layan gua..skang mcm pisang pulak..layu wa jd nye..
so tanpe segan silu wa ckp..kalo nk block silekan la...

tp awek tu x block plak..ish pelik betol la cik tipah ni.....

wa sikit punye ikhlas nk kwn gan dy..sket pny sedap je dy reject gua..yela kalo nk diikutkan ..korg tgok aku pon takut la trauma la phobia la...ape la salah aku..yg korg nk takut pon ak pon xtaw...aduhai kecot ati ku..

tp yg peliknye keesokan harinye..wa accidentally jumpe dy kat cafe UIA..hush selendang merah..pipi pnuh blushing ..gincu dah mcm jalan tar punye tebal..memey amarika la mu ni..tgok dy dlm gamba cun melecun..tp hakikatnye...muahahahahhahahaha...wa  gelak besa tym tu...padan la smlm wa usha pic kat profile asyik snap gamba muke je...rupe nye badan die sais&^%%&%%&%^


so ..as a conclusion korg jgn risao kt ak la....asal "gory means no worry"..yela..lg pun ak da bese dah kene reject mcni..ak nk bekwn pon xbole..apetah lg nk ajak men congkak..kpd sape2 yg cun melecun 2 wa respect sama u all..jual la mahal lg...skali ku curah asam pedas kat muke baru nk jual murah..hehe tym tu memey allycats pon xnk beli der..

kdg2 wa terpikir gak ..kalo muke wa mcm drama korea ok gak..memey berebut la awek nak kat aku..tp leceh la pulak..nk layan sume..xpenat pancit pudar,,, dan mandol plak wa nnti..hehehe..hehe tajuk wa harini memey xde kene mngene..sory kpd pmbace sume.. EKAU TORKONO!

matkutip*-SEORANG MAMAT YANG XBEHAVE NAK BOLOT SUME AWEK YANG BARU BREAK OFF..hehe..


p/s-kpd sume pmbcace dan follower..bek korg bace surat kabo ke kitab ke..bace blog wa memey lu olang susa ati pnye maa..muahahahaa sory guys..;)

Monday, January 31, 2011

oh my "SPIDER G"

ok skunk malas nk muqadimmah dgn korang...sbb ape.

asal minah2 manepon kat mesia pny blog gua usha kalo lame x update mesti kua ayat ni.,..

*eiihh rindu nye kat blog i ni..ase nk pelyok kuat2 je..xoxoxooxxo*
*lame nye x update blog ni..dah besawang plak..*(pdhal blog mane yg pnah ade sawang..dasar bute IT btol)
*emmm my blog..kau je la yg setie kpd ku tiada yg laen*(maklumla bru lpas putus membunga)

udah2 cukup2!..membulu gua membaco ..setap perincian korg sume xkene sume xmasuk kapla mcne blogger mesia nk maju..hehe sori gurauan pagi org kato.....(eleh UNCLE ckp org.. awk punye blog ni itik kambing pon xnk bace la! )

ok2 lets get to the point tajuk diskusi kite pd hari ni adalah lelaki kachak awek haprak...

mcm ni cite dy...satu mlm ni ...gua bersame rakan2 bisness partner gua..
nk cari hantu kat taman2 tasik..
standard la hantu kat KL ni skarang memg lepak tasik..sbb kat kubo x happening kate dyorg..

namun niat kitorg terhenti sbb ramai kapel2 sebok bercumbu dan bersumbu pulak..(potong betol la dyorg tgah2 mlm jugak nk bedating)

so tepakse la tuka niat..daripada cari hantu baek kaco kapel2 ni..

gua memg suke kapel2 ni besembang..maklum la kanak2 mcm gua xde hiburan..xmatang bak kate gadis2..

memg banyak kapel verstail bersepah kat tasik ni..stengah tu awek hot mcm kristina agulera balak lembot mcm aloe vera...ade pulak balak dah sasa,ensem menarik full package bak kate gadis tp skali tgok awek beliau.....ish3 ish3ish3....badan taf ,bulu kaki beriban2,gincu da mcm cat tanah,tangan dy besa beb kalah balak dy..yg important skali suagghha diaaa.skali cik tuan puan mendengaq insyallah lari 400km nonstop...,,apesal la laki ni..mcm da xde awek yg betol2 awek plak kat mesia ni... mcm2 la dunia ni..

so kitorg tepkse cari port cantek sbb xnk bg dyorg nmpak..sambil mendengar pebualan antare satu kapel betuah yg kitorg pilih mlm tu..(yg ni betol2 kapel taw xde unsur2 homo-sexual sperti kapel2 yg laen)

si balak : yang u memg mulia kan sanggup trime i ..walopon i ni xensem..tp u tetp trime i

si minah : u ni x baek ckp mcm 2 aww..stiap org ade lebih ade kurang..cthnye u x ensem tp u pandai..

si balak : yela..kan ramai je kat lua 2 laki2 yg ensem kacak sasa,tampan mcm UNCLE G..tp u tetap pilih i..(hehe ni ade unsur tokok tambah jgn pcaye sgt)..

si minah : u taw x pecintaan kite ni complete..u xensem..i tomey..u pandai tapi i ni bangang skit..cube kalo kite dpat beby nti akn tomey mcm i n pandai mcm u..

si balak : emm ye x iye jugak pandai u ni pk panjang..ni yg i saaaaayyyyyang kat u lebih ni..meh sini my baby xoxoxoxoxooxoxoxoxo(adegan ni 18sx n x seswai ntok korg)

lpas tu gua gelak xkaver tekantoi tros gua dgn kapel 2...wakakkaa..
tp gua x menggelabah..gua jalan dgn tampan kearah kapel tesebot
lepas tu gua explain kat kapel 2...

UNCLE G the machoman pon besuare" akak abg sori terganggu..tp ape kate kalo abg akak dpt beby nti xsperti yg diimpikan...cthnye muke mcm abg yg xensem n bangang mcm akak???"

setelah gua bg kuiz 2 muke dyorg pucat ..mcm susah je soalan yg gua bg td..
gua yakin selang beberape minit dyorg kompem putusss...lpas tu mesti awek 2 tertanye2 siapekah mamat ensem kacak,tampan lagi bijaksana ini..

maklomlah superhero xley dedah kan identiti..nti bnyak admirerrrr beliau...alaaaa mcm spiderman la der..

begitulah cerite gua sbg hero yg menegakkan kebenaran ..



p/s-sbnarnye lpas gua bg kuiz 2..gua  kne hambat dgn brader tu..saje xnk bgtaw kat atas nti jatoh reputasi gua...

Saturday, January 29, 2011

Sampah Masyarakat

aku sedih skarang...

tesebut la al kisah my B.F.F. ..atau saintifiknye ' membe baik gua'..satu hari dulu kalo nk kua mane2 je ..gua je lah BFF dy..tgah mlm kul 12 kalo jamban dy nk tepecah gua jugak tlg tmankan(nk membuang najis besar),dala bau stok ikan paus pon bole mampos....nk jlan2 mane2 celah utan simpang mane mesti ajak gua..tym makan??apetah lagi ..menu makan dy pon gua dah hafal...kalau xde sambal belacan perise udang mamat ni kompom xley makan pny,,bagila ciken chop ke lamb chop ke kalo xde sambal belacan tu..dy kate bg "kucing jela mkanan tu"

rambot...masing2 botak..stylo sbb tym 2 kitorg pmalas sikat rambut ..  ,fashion???kitorg ni hepi go lucky g mid valley pon pkai boxer dgn singlet..kalo g makan boxer je baju xpakai..kalo g maen futsal??kasot bola je boxer gan baju xpayoh!kalo g class??lu pk la sdiri der.

nk usha gadis???hahaha ni my fav. sbb kitorg ni penyegan..muke je gengster stok pecah kete..tp hati semut pijak pon bedarah..kalo berdue kebertige ke..selambe je tego gadis no hal..siap tny name ,nombor,name mak tiri..complete biodata..kalo sorg2 hemmmm hampeh!  ..betol..xtipu korg..gua ingt lg tym presentation english..membe gua ni tersasul sket jela..cikgu gua marah sket je pon..dy balik mnangis mcm bapok..gua jugak jd peneman dy..walopon tejatoh saham kehenseman gua..maklom la mamat ni mnangis mcm baru lepas kene rogol la plak...siap sental hingus kat baju gua..tapi xpe gua biase sangat...

pendekkan cite..mamat ni lah BFF gua..segale pahit manis kelat itik sume kitorg share..(tp manis banyak ke gua yg kelat itik tu sume membe ak yg telan)..hehhe.

segalenye berubah sejak sorg gadis pertama dtg dlm hati si dia...fulamak..berubah 360 degree  beb..rambut kalo dulu botak skunk dah mcm dafi AF7..kalo dulu care jalan mcm stphen chow skunk dah ubah mcm TAIO CRUZ..gua bangge sket kat dada ade improvement kat mamat ni..kalo xselamenye la die loser.(kutuk org #1)..tp malangnye gua bukan lagi mamat BFF dy..xde lagi mamat booty call ajak g jamban..xde lagi mamat nk ajak g hutan cari antu tiap2 mlm sabtu..xde lagi mamat nk sental hingus kat baju gua..sunyi je rase nye xde mamat tu..

satu hari gua tersempak membe gua ni dgn sorg gadis(grlfren dy la kot)..gua tego la dy ..tym 2 kat shopg complex peergh!!!mcm artis siot..gua pon dgn muke hingusan,jalan mcm stpehen chow ..pon tego la dyorg(dlm ati gua bangge gile kwn gua da jd artis)
tp dyorg xbalas teguran gua..gua pon g la lagi tapi kalini gua menjerit kaw pnyer!satu shpng cmplex pandng kitorg..gua tarik bahu dy dengan lembut umpama tangan menyapa seorg sahabat ..
tapi malangnye..........................................................


dy balas dgn tolakan kasar..sejurus menderus menolak aku sehingga tesungkur rebah aku ke tangge..

"eeiiiy hape dy ni??helekeh nye???kwan u ke??auww mcm hucing hurap plak"tanye si girlfren membe gua (maaf ek huruf 'S' kat atas kne tuka dgn 'H' sbb awek dy sengaw).
"xtaw i...dala jom grak"tenang jwb membe gua..

gua tekejot dengan sikap kwn gua..tp xpe gua rase gua makin berotot 2 yg dy xcam gua..lalu gua bangun dan sergah kearah bahu mamt tu..

"wey kwn lame gile xnmpak ko?mane ko mghilang .beb!"gua rindu tgkap leleh arr kat lu"selambe je gua tegur

dengan keras dy mendengus..

"wey ko jgn kacau aku bole x??ko ni sape? sape kawan ko???dgn rupe selekeh entah2 anjing pon xsgup kwn dgn ko.skang ni ko angkat kaki ko blah la wey SAMPAH MASYARAKT!!!!.."pekik membe aku..sambil tu awek dy wat muke mcm nk terkam aku plak..gigit muke kang bru taw

sejurus gua dengan hanya berboxer dgn bersinglet dimalukan dikhalayak ramai..satu shopg complex memberi tumpuan kpada gua..tebal beb muke gua dala kat jusco 2 ade awek beriban2 ..tp gua bukan malu dgn awek yg beriban2 gua malu dgn diri gua..

lalu bejalan la seorg stephen chow dengan muke kaver mnangis kua dari shopg cmplex tersebut...sedih beb org buat mcm 2..

inilah kisah cerita seorg insan yg pernah hadir menggelarkan dirinya sebagai sahabat dlm diriku dan sanggup melabelkan diriku sbg SAMPAH MASYARAKAT  sblum pergi..


p/s-sori la ek gua emotional skang so xde post2 yg fun n funky wat smentare waktu sori guys ladies..

Thursday, December 9, 2010

o0o gadis

kesah tercipte bile ak di surau RNR kawasan xxxx ..kat surau ni ak berniat iktikaf..sambil tggu rakan ku sdg solat+tido gua kua jap amek oksigen..ush sdap nye oksigen mlm2 sejuk damai kosong palehotak ,palelutot aku..


selang 2 minit gua nmpak ade 2 org awek ni(pergh sorg mcm marsha milan london sorg ag mcm lyana jasmay)..mule2 gua nk tegur..tp gua tahan lagi sbb gua yakin dyorg mesti segan2 dgn gua  nye..

x lame pastu lalu lagi awek tu....dah la dyorg cun melecun der..ditambah plak dgn blushing..dgn cat walk nye dyorg bejaln tesipu2 dpan gue...mane gua tahan der..gue pon dgn slambe badak nye ,,dgn menarik napas (tahan perot),,,sambil wat muke jambu sket..jalan kearah  dyorg..

ehem2
"dik bedue ni sesat jalan ke?"tanye uncle

"a'a lah..kami nk cari pomen la bang kete kami rosak.."sambil menunding jari kearah kete ford ..

'kalau mcm 2biar sy tgok kerete u all dulu bole..'luah si uncle..walopon xreti haprak sal kete tp gua gua tetap pegi

dlm ati gua dah tebayang2 dah sinar mase dpan  dgn gadis2 ni,.cantek!korg kalo jalan sedepe dgn awek tu pon bole bau la perfume dyorg..xslap gue bau christinne dior..yg mahal tu..dah la cun wangi lak tu..cantek!

setelah sampai kat kete dyorg pon borak2 lah dgn gue.beramah mesre..chill2 gak lah lepak dgn dyorg..tym gua wat2 taw repair dyorg lepak dlm kete...mcm bese la cite sal adik bradik moyang monyet cucu cicit..pastu tuka topik lak sal kolej masing2..pastu tym gua nk tuka main topiknye (nk tny dah bepunye ke blom hehehe)

tibe2....

membe gua yg dlm surau td dtg..alamak potong2 line btol!

"hmm bangun pon ko!"dgn suare gentleman nye tegur membe
"hehe memperkenalkan awek gua uhum2!"gua pon tunjuk kat awek cun td..

"ape ko ckp ni??"lantas membe mnyambung.
 ......sejurus membe gua sampai awek2 tadi dgn kete2 skali ilang bersih licin ..gua plak kat  bawah pokok behampiran dgn pagar pemisah antare highway dgn hutan ..(cube korg bayangkan)..
"aik??tadi ade kete ford dgn awek due..ermmmm due org kat sini..halamak ai mane nye awek tu?"lebat si uncle

"F&*K td sini ade ford la sial!gua ..alamak!gua!adesh!!! "sambung si uncle ingin membuktikan kebenaran..

"awek mane nye??kang aku booking ko pnyepak kang!"pekik si membe..

...tra;lllalalalalala dah2 lepas 2 korg je bole pk keadaan gue...gua punye jantong mcm 2 org kate dah mc TERBAEKK~!

p/s sbb 2 la smpai skunk gua seram nk tegur awek..sian gua..

Friday, December 3, 2010

dunia wey!

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahk

dah2 cukup2 xtahan ag rase nk gelak ni..
ok sambung..kahkahkahkahkah..dah la tu UNCLE!!!!misbehave la die..

mesti korg mnyirap kan tgok org gelak mcm 2??

ok la lets get to the point la ek??
actually ..mcm ni..

td gua usha profile2 awek2..ade due jenis profile wa usha..

ade yg awek2 jenis A+..dan ade gak awek2 jenis F-....

ok2..due2 awek ni jatoh sakit..sakit pompan mcm bese la der..kerenngge gigit pon da masuk icu..belom wa gigit lagi..nti masuk white house tros..lol!=)

ok2 awek jenis A ni..jato sakit dy post la kat wall facebuk dy.."SAKITNYE"....simple satu perkataan je

manakala,

awek jenis F ni plak post "OH SAKITNYE..SUMBODY PLS HELP ME..auch~~~...."dah bape pekataan?

selang brape saat je wa perhati status awek jenis A ni dah ade dlm 45 comment yg caring2..
Antare komen2 nye?:alamak u ok ke 2?nk i dtg cuapkan ubat?..alamak u dtg la klinik i esok..?..bnyak kan rehat dan istiqamah ye??(dan bnyak lagi )

yg awek si F ni plak..mcm bese la dy yg comment status sndiri...wakaka

yg wat kan ak tegelak ni awek F ni g post kat wall org laen mngatekan dy sakit..ish3 bgitu memerlukan perhatian ye tuan dan puan...sori ye no offence terhadap lelaki o pompan..

selang beberape jam...setelah begunung bukit didaki..setelah meneguk asam pedas ciliapi..setelah memuji badan ku yg berisi..baru la ade sorg brader ni komen.."g la jmpe dr." pastu awek gred F ni plak dgn salmber dunno nye g sound brader 2..

"U APE TAW ORG TGAH SAKIT! tym2 NI DY NK NGORAT2 PULAK!"

WAAKAKKAKA...pastu wa dgn tanpe segan silu nye mngerakkan tgan yg serbe berotot ni lalu klik kan kpd butang LIKE!

uhuum2??sebenarnye ape motif post kali ni ye DR.G??
LU PK LA SNDIRI DER!!!!WAKAKAKA

Sunday, November 14, 2010

-GENTLEMAN-

yeah .setelah lame xberus gigi,stelah lame x pegi mandi,stelah lame xservis muke gune kiwi,stelah lame xcuci bijirin di mate.akhirnye UNCLE berjaye mengupdatekan blog ini dgn bangge dan jayenye.mekacih kpd sume yg telah membace blog sy tqvm diucapkan......

.sgale nasihat yg dilemparkan amatlah bermakne.thx.

pernah x korg belagak mcm gentleman??korg taw x gentleman tu mcne org nye?gentleman ni selalu awek2 ckp selalu baik atau bahase santifiknye hensem,skunk uncle xsuke beleter panjang so uncle tros jela share ape ciri2 untuk mnjadi gentleman.tp korg pasan x manusie ni kalo kite cite bende yg btol dyorg xnk pcaye,tp kalo kite cite mende yg salah dyrg msti pcye so kite celoteh la bende yg salah..okay??peace

antare calon untuk mnjadi gentleman,

prihatin
kalo korg tersempak dgn awek tgah bwk buku beriban2 tolonglah buat2 langgar dye,,pastu wat2 slow-mo ah bangun...sdg awek tu mngeluh sakit mgharapkan petolongan seorg gentleman...lantas korg bangun halekan senjate rahsie ke blakang jgn lupe bg POOOOT! skit kat muke dy..kompem jato hati punye lah..
p/s-sblum tu pastikan mkan telor 1/2 masak 4 bijik.

romantik,
kalo korg nk sgt ciri2 romantik kat sini..uncle xley bg sgt ah..sbb ni ilmu sulit ni..kalo uncle bg korg mcne unlce nk cari makan?tp xpe la uncle gtaw jela sikit..mcni kalo korg  bru  abis date ke discuussion ke meeting ke..ape kate korg tumpangkan awek korg tu o kwn2 wanita tu...pastu apa lagi wat2 la rosak kete kat tgah2 jalan kosong ke ,kubur cine ke,hutan simpanan ke,gaung curam..selang sejam ke sehari ke..korg ckp ah kat dy..'april fool"..kompem penyepak dgn pnumbuk tu akan dilayangkan sbg tande cinta suci yg diberi..

disiplin,
bedisiplin ..ok andai kate ade wat janji pasti kan korg lmbt stengh jam,lagi chantek kalo sejam lmbt...sbb ape gurls ni memang suke mnggu...lagi lame lagi dyorg suke...pastu dtg2 wat muke innosence..bile tny sbb ape lmbat..huh yg ni korg kne mnipu sunat skit ..ckp la korg kua dgn pompuan laen...pastu korg tgok ah merah muke dy..btape dyorg bsyukurnye dpat romeo mcm korg..alhamdulilah la kan..

setie,
yes ..gentleman perlu stie kpd yg empat..dan yg empat perlu setie kpd gentleman,care2 nk dpt awek gentleman ni sng je.,..kalo korg ragu2 sgt dgn awek korg ni..takot dikebas org..pastikan  muke awek korg lebey kurg dgn tongkang pecah,haa kan snang mcm tu...kalo awek mcm 2  pon ade org nk kebas..dasar ko memg loser la der..

amanah,
hmmm,....mcni la..korg tatkale bedue korg taw x ade instnct yg kuat ...misal kate tym korg bedue ni lah korg nk tunjuk kuat..tym tu jugak lah korg nk jd hero sepenuh mase..n tym 2 jugak la duit korg dah mngalir mcm air.misal kate .tym lepak kat kdai mamak ade je si balak sound stepek kat mane2 mamak tu sbb muke dy mcm awek korg..hmm xpatot tol...mcni la ape kate korg amanah skit dgn awek korg..asal bedue je mesti kua makan ,xpon karoke ,xpon wayang etc..ape kate korg bwk g kilang sembelih mayat ke...kompem awek korg respect ah!(ape ni xde kaitan pon.damn i hate u UNLCE!)

jujur,
jujur dgn amanah ni sbnarnye adik bradik la ye....korg jgn  sgan2 nk luah kan ape yg korg rase kat si gadis...luah kan je..misal kate kalo awek korg bebau yg kurang mnyenangkan ..sound je "yang tau x ??kat kg. i ni ade babi..babi ni punye bau same je mcm yang...so bile abg jmpe yang tringat le kat babi tu.."..kalo awek korg xckup mekap ..ckp je muke  dyorg mcm udang xcukup bulan...remember la ye kasih syang antare pasangan wajar dijage ye tuan puan..bak kate org tue "kebahgiaan  sebuah pasangan dtg dr kejujuran seorg insan"...


ok stakat tu jela hari ni,,
ingat taw ape yg uncle aja...demi mase dpan besame..

p/s-sebenarnye uncle tgah tension.kasut dy kne taik kucing ..so dy pon mngarut la bukan2..segale kesulitan amatlah dikesali..