lalala

Monday, January 31, 2011

oh my "SPIDER G"

ok skunk malas nk muqadimmah dgn korang...sbb ape.

asal minah2 manepon kat mesia pny blog gua usha kalo lame x update mesti kua ayat ni.,..

*eiihh rindu nye kat blog i ni..ase nk pelyok kuat2 je..xoxoxooxxo*
*lame nye x update blog ni..dah besawang plak..*(pdhal blog mane yg pnah ade sawang..dasar bute IT btol)
*emmm my blog..kau je la yg setie kpd ku tiada yg laen*(maklumla bru lpas putus membunga)

udah2 cukup2!..membulu gua membaco ..setap perincian korg sume xkene sume xmasuk kapla mcne blogger mesia nk maju..hehe sori gurauan pagi org kato.....(eleh UNCLE ckp org.. awk punye blog ni itik kambing pon xnk bace la! )

ok2 lets get to the point tajuk diskusi kite pd hari ni adalah lelaki kachak awek haprak...

mcm ni cite dy...satu mlm ni ...gua bersame rakan2 bisness partner gua..
nk cari hantu kat taman2 tasik..
standard la hantu kat KL ni skarang memg lepak tasik..sbb kat kubo x happening kate dyorg..

namun niat kitorg terhenti sbb ramai kapel2 sebok bercumbu dan bersumbu pulak..(potong betol la dyorg tgah2 mlm jugak nk bedating)

so tepakse la tuka niat..daripada cari hantu baek kaco kapel2 ni..

gua memg suke kapel2 ni besembang..maklum la kanak2 mcm gua xde hiburan..xmatang bak kate gadis2..

memg banyak kapel verstail bersepah kat tasik ni..stengah tu awek hot mcm kristina agulera balak lembot mcm aloe vera...ade pulak balak dah sasa,ensem menarik full package bak kate gadis tp skali tgok awek beliau.....ish3 ish3ish3....badan taf ,bulu kaki beriban2,gincu da mcm cat tanah,tangan dy besa beb kalah balak dy..yg important skali suagghha diaaa.skali cik tuan puan mendengaq insyallah lari 400km nonstop...,,apesal la laki ni..mcm da xde awek yg betol2 awek plak kat mesia ni... mcm2 la dunia ni..

so kitorg tepkse cari port cantek sbb xnk bg dyorg nmpak..sambil mendengar pebualan antare satu kapel betuah yg kitorg pilih mlm tu..(yg ni betol2 kapel taw xde unsur2 homo-sexual sperti kapel2 yg laen)

si balak : yang u memg mulia kan sanggup trime i ..walopon i ni xensem..tp u tetp trime i

si minah : u ni x baek ckp mcm 2 aww..stiap org ade lebih ade kurang..cthnye u x ensem tp u pandai..

si balak : yela..kan ramai je kat lua 2 laki2 yg ensem kacak sasa,tampan mcm UNCLE G..tp u tetap pilih i..(hehe ni ade unsur tokok tambah jgn pcaye sgt)..

si minah : u taw x pecintaan kite ni complete..u xensem..i tomey..u pandai tapi i ni bangang skit..cube kalo kite dpat beby nti akn tomey mcm i n pandai mcm u..

si balak : emm ye x iye jugak pandai u ni pk panjang..ni yg i saaaaayyyyyang kat u lebih ni..meh sini my baby xoxoxoxoxooxoxoxoxo(adegan ni 18sx n x seswai ntok korg)

lpas tu gua gelak xkaver tekantoi tros gua dgn kapel 2...wakakkaa..
tp gua x menggelabah..gua jalan dgn tampan kearah kapel tesebot
lepas tu gua explain kat kapel 2...

UNCLE G the machoman pon besuare" akak abg sori terganggu..tp ape kate kalo abg akak dpt beby nti xsperti yg diimpikan...cthnye muke mcm abg yg xensem n bangang mcm akak???"

setelah gua bg kuiz 2 muke dyorg pucat ..mcm susah je soalan yg gua bg td..
gua yakin selang beberape minit dyorg kompem putusss...lpas tu mesti awek 2 tertanye2 siapekah mamat ensem kacak,tampan lagi bijaksana ini..

maklomlah superhero xley dedah kan identiti..nti bnyak admirerrrr beliau...alaaaa mcm spiderman la der..

begitulah cerite gua sbg hero yg menegakkan kebenaran ..



p/s-sbnarnye lpas gua bg kuiz 2..gua  kne hambat dgn brader tu..saje xnk bgtaw kat atas nti jatoh reputasi gua...

3 comments:

  1. gori ko ade bakat dowh tulis blog..boleh gak an dapat side income blogging ni..hahaha

    ReplyDelete
  2. ko xde awex mmg ko cte bnyk.

    ReplyDelete