lalala

Wednesday, July 13, 2011

MELAYU???ape tu??

yeyeye..sy da bosan da muak dnga baju kuning mati la..baju merah patah kaki la..baju ijau sembelit..baju itam tecekik tahi la..waaaa bosan bosan muak ,,,bengang ku..ikot ati malas ah ak nk tggal kat mesia ni..sib bek bill clinton suh ak stay jage bdak2 kat malaysia ni...haish..haha mcm bese la Ucnle(eje uncle pon da salah ekoran dr jarang update blog..)..mcm bese ah ini hali wa mao cita pasai awek fb ni...bese la i kan cite gua pasal awek jela mane ade pasal epal pulak....

nk diikutkan cite...wa ni memg tekenal dah dgn matkutip* ....wa pon xpaham la asal dyorg gelar wa mcm tu..nk kate wa ensem memey x lah..nk kate tough ape lunch-auff...yela skang ni wa dah seda diri skit..kalau dulu tu,,tym skolah  cikgu ckp sape ensem angkat tangan ush aku la org 1st skali angkat..xnk kalah..kalau dulu ade acare lontar peluru ke lontar katak ke..memey aku la org 1st dtg padang..siap pakai sleeveless saje nk tayang lemak kat awek..yg paling wa tegelak skali tym wa nk lontar pluru wa tekentut kus-kus tapi mcm bese ah..pndai kentut pndai kaver,,ingatkan dpt kaver  rupenye ade gadis dnga..

tp sib bek awek tu ckp ckp"kentut bau mcm tuan xde bezenye"..kalo nak diikotkan bau ak tym tu bau perfume HUGO BOSS ..maknenye kentut ak tu wangy la ,korg jgn sala paham lak..

...tapi   tapi    tapi   ....itu dulu...

skang setelah dicurah dgn pngalaman tntang gadis2 ni..entahla..kdg2 muak..kdg2 bminat pastu mnyampah..as a conclusion ak sndiri pon xpaham tntg gadis..tp wa pham ape yg ade kat diri ak ni..

ak share sket gan korg gan awek2 yg biase nye wa knal..mcm bese la baru lpas add ..dy apprve ..pastu post la kat wall thx...ak pon da bangee la,.sbb slalu nye org yg ckp thx ni dy msti rase thutang budi pnye..

so,
wa pon on la chat gan dy...mcm bese la ..tny name suke makan ape ..kucing berak kaler ape..anak ade bape..blah blah blah..(mostly dlm 30 min ak chat gan dy..)tetibe komfirm dan jaye nye lah...msti dy tny mane dpt profile fb ni..

wa pon jujor la ckp la random je add...dy pon maki2 ckp kat wa ingat dy pompuan murah la ape lah..pdhal awal2 wa tgok status dy in a relationship..watpe ak nk pk mcm tu plak..aduyai..

lalu wa pon .ppffttttt..ape lunchauff...td siap baek punyaaa lg dy layan gua..skang mcm pisang pulak..layu wa jd nye..
so tanpe segan silu wa ckp..kalo nk block silekan la...

tp awek tu x block plak..ish pelik betol la cik tipah ni.....

wa sikit punye ikhlas nk kwn gan dy..sket pny sedap je dy reject gua..yela kalo nk diikutkan ..korg tgok aku pon takut la trauma la phobia la...ape la salah aku..yg korg nk takut pon ak pon xtaw...aduhai kecot ati ku..

tp yg peliknye keesokan harinye..wa accidentally jumpe dy kat cafe UIA..hush selendang merah..pipi pnuh blushing ..gincu dah mcm jalan tar punye tebal..memey amarika la mu ni..tgok dy dlm gamba cun melecun..tp hakikatnye...muahahahahhahahaha...wa  gelak besa tym tu...padan la smlm wa usha pic kat profile asyik snap gamba muke je...rupe nye badan die sais&^%%&%%&%^


so ..as a conclusion korg jgn risao kt ak la....asal "gory means no worry"..yela..lg pun ak da bese dah kene reject mcni..ak nk bekwn pon xbole..apetah lg nk ajak men congkak..kpd sape2 yg cun melecun 2 wa respect sama u all..jual la mahal lg...skali ku curah asam pedas kat muke baru nk jual murah..hehe tym tu memey allycats pon xnk beli der..

kdg2 wa terpikir gak ..kalo muke wa mcm drama korea ok gak..memey berebut la awek nak kat aku..tp leceh la pulak..nk layan sume..xpenat pancit pudar,,, dan mandol plak wa nnti..hehehe..hehe tajuk wa harini memey xde kene mngene..sory kpd pmbace sume.. EKAU TORKONO!

matkutip*-SEORANG MAMAT YANG XBEHAVE NAK BOLOT SUME AWEK YANG BARU BREAK OFF..hehe..


p/s-kpd sume pmbcace dan follower..bek korg bace surat kabo ke kitab ke..bace blog wa memey lu olang susa ati pnye maa..muahahahaa sory guys..;)

2 comments: